Ceràmica Planas Marquès
Ceràmica Planas Marquès

Ceràmica artesanal Planas Marquès

Som artesants de l'argila Empordanesa des de 1977. La nostra ceràmica es caracteritza per tenir unes formes i colors molt personals i únics, amb uns dissenys propis i uns acabats de gran qualitat. Treballem amb diferents tipus de terres com ara l'argila vermella de la Bisbal i el gres, i utilitzem diferents tipus de tècniques com el rakú, els reflexes metàl.lics i esmalts i colors de baixa temperatura.

Elaborem tot tipus de peces decoratives per la llar  (quadres, ampolles, plates, cendrers, testos, gerros...) , productes per la cuina i el bany, també tenim una gran varietat de vaixelles i complements per la taula.

El nostre taller està situat a 2 km de la Bisbal d'Empordà (un poble amb una llarga tradició ceramista) i les nostres exposicions i venda estan ubicades al preciós recinte gòtig de Pals.


Ceràmica Planas Marquès s.c. - Avda. Costa Brava, 34 - C.P. 17121 Corçà - Tel.-Fax 34 972 630 093 - ceramicaplanasmarques@gmail.com - Avís legal - Condicions de pagament i enviament - Política de protecció dades - Política de cookies
Gestor web Comunicatek